top of page

Pripravljeni na poletje 2024!


Počasi se bliža najljubši čas v letu - poletje 2024! Sončni žarki, topla vremena in nepozabne dogodivščine že kličejo po nas, zato je prav, da se začnemo pripravljati na vse, kar nam prinaša ta čas veselja in sprostitve.


Letošnje poletje bo še posebej posebno, saj se lahko veselimo novih sodelovanj z lokalnimi kmetijami. Ta povezava nam bo omogočila, da še naprej nudimo najbolj kakovostne surovine, ki bodo popestrile naše košarice in vaša poletna jutra. Združevanje z lokalnimi kmetijami ne prinaša samo svežine in kakovosti, temveč tudi podporo lokalni skupnosti in trajnostno prakso, ki je v današnjem svetu vse bolj pomembna.


Smo v obdobju pričakovanja, polnega navdušenja in optimizma. Novi izzivi in priložnosti, ki jih prinaša sodelovanje z lokalnimi kmetijami, nas motivirajo, da se še bolj potrudimo in ustvarimo nepozabno poletje za vse nas.



0 comments

Recent Posts

See All

Očarljiva Skrivnost: Triglavski Narodni Park

V objemu mogočnih Julijskih Alp, kjer se nebo zrcali v kristalno čistem jezeru, leži eden najlepših in najbolj naravnih draguljev Evrope - Triglavski narodni park. Ta čarobni kotiček Slovenije je svet

Comments


bottom of page