top of page

Razvajanje Brbončic z Košarico "Senzacija Save": Užitki Alp na Vašem Krožniku

Dobrodošli v svetu okusov, kjer se prepletajo tradicija, kakovost in lokalna ponudba. Naša košarica "Senzacija Save" je prava poslastica za vaše brbončice, saj vas popelje na kulinarično potovanje po alpskih okusih. Izberite svojo košarico in se prepustite čarom okusov, ki jih ponuja naša idilična pokrajina.


Prvi korak na vašem kulinaričnem popotovanju je dimljena postrv, ki vas bo navdušila s svojim edinstvenim okusom. Prava poslastica za ljubitelje ribjih dobrot, ki cenijo kakovost in svežino lokalno ulovljene ribe. Sledi pa skutni namaz s hrenom, ki vas bo prevzel s svojo pikantno aromo in kremasto teksturo. V košarici boste našli tudi dimljen in zorjeni sir, ki predstavljata pravo bogastvo alpskih okusov. Oba sira sta skrbno izbrana in pripravljena, da vam ponudita nepozabno kulinarično doživetje, ki ga boste želeli deliti s svojimi najdražjimi.


Za sladko popestritev jutra poskrbita še domača granola in sadni napitek, ki vas bosta napolnila z energijo in okusi pristne narave. Idealen začetek dneva, ki ga lahko uživate kjerkoli in kadarkoli.
0 comments

Recent Posts

See All

Očarljiva Skrivnost: Triglavski Narodni Park

V objemu mogočnih Julijskih Alp, kjer se nebo zrcali v kristalno čistem jezeru, leži eden najlepših in najbolj naravnih draguljev Evrope - Triglavski narodni park. Ta čarobni kotiček Slovenije je svet

Comentarios


bottom of page