top of page

Vsako jutro se trudimo ustvariti edinstvene zajtrke, ki ne le hranijo vaše telo, ampak tudi prinašajo zadovoljstvo in veselje.

Naša predanost hrani, skrbno izbrani lokalni pridelki ter izkušnje in znanje so temelj na katerem gradimo našo ponudbo.

Preparing Dough

Žito

V naših zajtrk košarah smo ponosni na izbor najboljših sestavin, zato pri izbiri žit dajemo poseben poudarek na izvirnost in kakovost. Vsa žita, ki jih uporabljamo so Slovenskega porekla.
Skrbno izbrane sorte pšenice, ječmena, ovsenih kosmičev in drugih žit nam omogočajo, da vam ponudimo okusne in hranljive izdelke, ki so plod domačega pridelovanja. Sodelujemo s kmeti,
ki gojijo žita s strastjo in spoštovanjem do tradicije, kar se odraža v kakovosti in okusu naših žitnih izdelkov.

Mlečni izdelki

Pri Alpskem zajtrku skrbno izbiramo vse izdelke. Naši mlečni izdelki prihajajo iz visokogorske ekološke kmetije, ki sledijo najvišjim standardom trajnostnega kmetovanja in na ta način ohranjajo naravna ravnovesja. S temi ekološkimi načeli
pridelujejo seneno mleko. Ta naravni način krmiljenja živali prispeva k izjemni kakovosti in okusu njihovih sirov in jogurtov.

APC_0807_edited.jpg
Cows on a meadow
Cows on a meadow

Triglavski narodni park

Posebno pa se ponašamo z maslom in skuto iz osrčja Triglavskega narodnega parka. Na tej edinstveni lokaciji se mlečni izdelki pridelujejo na poseben način, s poudarkom na ohranjanju naravnega okolja in tradicionalnih
metod priprave. Maslo, ki ga dobimo iz tega območja, ima edinstveno bogat okus, ki je značilno za to pristno gorsko območje. aromo in okus, ki je rezultat skrbnega obdelovanja.

Mesni izdelki

Mesni izdelki, ki jih najdete v zajtrk košaric izhaja in Gorenjskega območja. Mesnine so pripravljene na tradicionalen način, ki jih prepoznate po njihovem edinstvenem okusu.

APC_0762.jpg
bottom of page